Citronbakad fisk med basilika och tomat!!!
Idag blir det fisk till Middag.....Före....

Riktigt gott...recept från recept.nu....
Ingredienser
500 g körsbärstomater
3 st citroner
3 st vitlöksklyftor
2 krukor basilika
3 msk olivolja
1 msk honung, flytande
1 tsk salt
4 port fiskfilé
Serveras medCouscous, bulgur, pasta eller potatis
Gör så här
1. Sätt ugnen på 250 grader, grillvärme.
2. Skiva tomaterna.
3. Tvätta och riv med lätt hand zesten (det yttersta gula skalet) av citronerna.
4. Skiva vitlöksklyftorna ytterst fint.
5. Plocka bladen från basilikan.
6. Rör samman olivolja, citronzest, vitlök, honung och salt i en skål, tillsätt tomater och basilika och rör om.
7. Lägg ut ett ark bakplåtspapper i en långpanna och bred ut tomatblandningen mitt på.
8. Salta och peppra fiskfiléerna och lägg dem ovanpå.
9. Skiva de zestade citronerna tunt och täck fisken med dem.
10. Låt fisken gå klart i ugnen, ca 15 minuter eller mer beroende på fiskfiléernas tjocklek.
11. Servera med couscous, bulgur, pasta eller någon form av potatis.